Jungle je kreativna produkcija koja daje riku vašem brendu.

Uskom suradnjom s najslušanijim radijskim postajama u Hrvatskoj specijalizirali smo se za isporuku radijske kreative, a nije nam strano ni smišljanje kreative za druge medije. Fino plivamo i u organizaciji evenata i dizajnu.

 • OSMIŠLJAVANJE (RADIJSKIH) REKLAMA

  „Kamo god odeš, bit ću ti u mislima.“ – reklama koja ti ne izlazi iz glave još od 2015e
  Kod oglašavanja na radiju, važno je da vaša reklama ostane slušatelju u uhu. To se postiže reklamom koja zvuči manje reklamno i prodajno, a više informativno i zabavno. Ciljamo na zvučno, interesantno i pamtljivo.

  Kada se odlučite za sponzorstvo radijskog showa, tu smo da vam raspišemo tzv. wordinge (koji produkcijskom realizacijom postaju stingeri). U slučaju da trebate običnu radijsku reklamu koja se emitira u reklamnom bloku, smislit ćemo nešto jednostavno, a zanimljivo. A ako se želite istaknuti ne samo riječima, već i melodijom koja će se pjevušiti po gradu, osmislit ćemo pjevanu reklamu koju će biti nemoguće prečuti.
 • AUDIO PRODUKCIJA

  „To ti je k'o da sretneš zgodnog lika koji ima piskutav glas i k tome govori narječjem koje ti je mrsko.“ – A. Š. o reklami koja ima super riječi, ali je ne bije dobar glas
  Nije sve samo u ideji. Kvaliteta radijske reklame uvelike ovisi o audio produkciji. Zato za svaku reklamu pomno biramo idealan vokal, glazbenu podlogu, zvučne efekte i sve ostale elemente koji će reklami dati na prepoznatljivosti. S time svime na umu, samo snimanje reklame je užitak i igra, a ne zamoran posao.
 • DIZAJN

  „Nije da nije lijep, al' mislim da je onaj tko ga je radio slijep.“ – nitko nikad o našem dizajnu
  Iako smo primarno u biznisu koji se oslanja na zvuk, ni vizualna komunikacija nam nije slaba strana. Dapače, dizajniranje logotipa, vizitki, etiketa, rođendanskih i inih čestitki imamo u nekoliko klikova mišem nakon mnogo detaljnog istraživanja i razmišljanja.
 • VIDEO PRODUKCIJA

  „Video nije ubio radijsku zvijezdu, nego je njenom glasu dodao lice. Audio i video lice su i naličje istog novčića.“ – A. Š. o važnosti kombinacije akustičnog i vizualnog
  Ponekad za prenošenje poruke ili ideje sam zvuk nije dovoljan. U tim slučajevima video rješava taj manjak. Kada se spoje dobar zvuk i prikladni kadrovi, kada se tonovi počnu stapati s bojama i kada vaša ciljana skupina vaš video smatra više zabavom nego čistom reklamom – to znači da ste na dobrom putu. A mi znamo da imamo još jednu uspješnu suradnju.
 • IZRADA I DIZAJN WEB STRANICA

  „Ak' te nema na internetu, to ti je k'o da ni ne postojiš.“ – random tinejdžerica o vidljivosti brandova
  Imate svoj proizvod ili uslugu i marljivo radite na razvoju svog branda. Profili na društvenim mrežama nisu vam strana stvar, no i dalje osjećate da nešto nedostaje.

  Naravno, treba vam web stranica osmišljena i dizajnirana sukladno vašem brandu kako bi potencijalni potrošači stekli dojam tko se, što i kako radite te kako mogu doći do vas.

  Rado ćemo zaokružiti vašu biznis priču izradom, dizajnom te osmišljavanjem tekstova za vašu web stranicu. Na vama je samo da se javite s generalnom idejom.
 • UPRAVLJANJE DRUŠTVENIM MREŽAMA

  „Danas vam je sve on-lajn.“ – teta na šalteru (58)
  Svjesni smo koliko je važno umrežiti se ne samo osobno, nego i putem društvenih mreža. No, kao što su upoznavanja i razgovori uživo često naporni i zahtjevni, tako je i s komunikacijom na Facebooku, Instagramu i LinkedInu (a da ne spominjemo TikTok!). Tu uskačemo mi – smislit ćemo sadržaj prikladan vašim potrebama, popratiti ga vizualima i linkovima i voditi računa o tome da ste čuveni, viđeni, klikani i šerani. Kako organski, tako i na račun uplate.
 • ORGANIZACIJA EVENATA

  „Iza svakog događaja o kojem se priča stoji mnogo propalih živaca i još više zadovoljstva.“ – svatko tko je ikad išta organizirao
  Iza nas je sad već 6 uspješno organiziranih Enter The Groove evenata, tako da sa sigurnošću možemo reći da znamo sve što se o organizaciji (glazbenog) eventa mora znati. Upoznati smo s time koji papir kamo nositi, od koga tražiti koje odobrenje, tko je najbolji i najpouzdaniji partner za obavljanje određenog dijela posla, koliko vremena treba za planiranje, koliko za pripremu, a koliko za samo održavanje eventa i uvijek smo spremni za potencijalne prepreke.

  Stoga, ako želite da netko umjesto vas odrađuje dio posla teži od smješkanja osobama koje ne volite, a s kojima morate sjediti za stolom – javite se!
 • OGLAŠAVANJE (Enter The Groove)

  „Najbolje je uskladiti se s ritmom i pronaći neki svoj flow u životu.“ – idealan klijent
  Budući da imamo svoj brend – event Enter The Groove, zainteresiranim klijentima nudimo oglašavanje zahvaljujući kojem ih se može vizualno istaknuti na eventu.

  Ako želite da vaš brend bude vidljiv za vrijeme techno i house ritmova, javite nam se. Rado ćemo istaknuti vaš brend u prostoru održavanja Enter The Groovea. A jednom kad se ugroovamo u suradnju, sigurni smo da nećete požaliti.